Betaalmogelijkheden

Reservewielen biedt u diverse mogelijkheden aan betalingsmogelijkheden.

iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Mistercash/Bancontact

Mistercash is een populaire manier van betalen voor Belgische consumenten. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Om gebruik te maken van Mistercash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal

Eenvoudig, zeker en kosteloos! Gebruik uw PayPal-account om het factuurbedrag over te schrijven. De Payal kopersbescherming biedt uw maximale zekerheid. Na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Let er op dat we voor deze betaalservice een extra vergoeding van 3,5% van het totaalbedrag in rekening brengen. Deze vergoeding dient Reservewielen af te staan aan Paypal bij elke transactie.

Creditcard

Een creditcard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. De meeste aankopen met de creditcard zijn standaard 180 dagen verzekerd met de aankoopverzekering. Reservewielen biedt u de mogelijkheid om de aankoop af te rekenen met Visa Mastercard bij afhaling.