Terugbetaal- en retourneringsbeleid

1. Mag ik een artikel retour sturen?
2. Ik wil een artikel retourneren, hoe werkt dat?
3. Mag ik het artikel ook terugbrengen naar de afhaalbalie van Webcompanies?
4. Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?

1. Mag ik een artikel retour sturen?
Op jouw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze periode mag je het artikel bekijken of beoordelen. Ben je niet tevreden over het artikel? Dan kun je het retourneren.

2. Ik wil een artikel retourneren, hoe werkt dat?
Als je een artikel binnen de 14 dagen wettelijk zichttermijn wilt retourneren, dien je dit vooraf kenbaar te maken door een mail te sturen naar info@reservewielen.nl. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat en je ordernummer.

Je kunt het product op 2 manieren retourneren:
1) Afgeven bij ons hoofdkantoor in Goirle (Gratis)

    Het adres is:
    Giva Wheels B.V.
    De Hemeltjes 18
    5051JR Goirle
    Nederland

    Wij zijn op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

2) Zelf je artikel via Postnl/DHL retourneren. De kosten hiervan zijn variabel en betaal je direct aan het door jou gekozen verzendbedrijf. Als je op eigen gelegenheid producten retour zendt ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die tijdens transport kunnen ontstaan of bij het zoekraken van je pakketje. Je maakt in dit geval zelf een adreslabel.

    Het retouradres is:
    Giva Wheels B.V.
    De Hemeltjes 18
    5051JR Goirle
    Nederland

Voor elke retourzending geldt: je kunt alleen artikelen retourneren welke in een staat verkeren waarin je ze zelf ook zou willen ontvangen. Dit houdt in:

  • het product dient onbeschadigd en compleet te zijn.
  • graag in de originele en onbeschadigde verpakking retourneren.
  • zorg ervoor dat het geheel tijdens transport niet kan beschadigen.

3. Mag ik het artikel ook terugbrengen naar Reservewielen/Giva Wheels?
Jazeker! Voordeel hiervan is dat het je retourkosten scheelt! Het artikel mag binnen het zichttermijn van 14 dagen worden teruggebracht naar Giva Wheels in Goirle. Meld wel even van te voren dat je een artikel wilt terugbrengen of ruilen.

    Het adres is:
    Giva Wheels B.V.
    De Hemeltjes 18
    5051JR Goirle
    Nederland

4. Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?
Zodra jouw pakket bij ons retour komt wordt deze gelijk verwerkt. Wij streven er naar om het bedrag binnen 7 dagen op jouw rekening terug te storten.

Schade? Meld het ons direct!

Hoewel we elke bestelling met uiterste zorg en vakmanschap verpakken en versturen om het u in een ongeschonden staat te bezorgen kan het helaas gebeuren dat in zeer zeldzame gevallen de goederen beschadigd raken tijdens het transport.

Als men u de bestelling aanreikt in een ogenschijnlijk beschadigde doos / verpakking, laat de koerier dan een aantekening maken “beschadigd” voordat u aftekent. Blijkt bij het openen van uw pakket, het product inderdaad beschadigd te zijn, neemt u dan contact met ons op, zodat we de situatie kunnen beoordelen.

Gelieve duidelijke foto’s te nemen van alle items en zichtbare beschadigingen. Dit help ons een claim te starten bij de koeriersdienst. Laat de velgen en banden verder ongeroerd. Dit om eventuele verdere schades te voorkomen.

We voorzien daarna uiteraard voor een spoedige en kosteloze levering van het nieuwe product. Schade als gevolg van een verkeerde montage wordt niet vergoed. Elk voertuig is uniek en zo kan het zijn dat juist uw auto is voorzien van andere remmen of ophanging dan de seriematige. Controleer daarom vooraf of de velgen en banden “vrij lopen” van de carrosserie en het chassis.