Over Reservewielen.nl

Reservewielen.nl is de grootste leverancier van reservewielen in de Benelux voor een breed scala aan voertuigen. Vanuit ons magazijn en kantoor zijn wij in staat u bijna 24 uur per dag, 7 dagen per week te helpen, het hele jaar door.

Wij geloven in specialisatie, in kwaliteitsproducten en in een uitstekende service. In samenwerking met verschillende topmerken hebben we voor iedere productgroep een aparte webwinkel neergezet met een zo breed mogelijk aanbod. Onze doorgewinterde wielenexperts kennen de wielspecificaties van uw auto van boven tot onder.

Onderdeel van Giva Wheels B.V.

Reservewielen is onderdeel van Giva Wheels B.V. Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets en toebehoren via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwachten bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven er naar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de oriëntatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!

Sinds de oprichting heeft zich een solide en gezond bedrijf ontwikkeld boordevol online en offline marktkennis. Reservewielen is gevestigd in Goirle en heeft intussen meer dan 20 werknemers om haar klanten op maat te kunnen bedienen. Ondanks de digitalisering blijven we persoonlijk en daarom zijn we bereikbaar via allerlei kanalen als Telefoon, Live-chat, Facebook, WhatsApp, email en natuurlijk, wanneer u ons bezoekt. Reservewielen biedt makkelijk en eenvoudig een groot assortiment aan in haar webshop. Ons jonge en ambitieuze team werkt voortdurend om u de beste service te leveren, op het gebied van thuiskomertjes. Of het nu gaat om kleine of grotere inchmaten, de passie voor auto’s is wat ons als team verbindt. Intussen beschikken we over eigen databanken, softwareontwikkeling, fotostudio, velgenassemblagelijn en meer dan 2000m2 magazijnruimte, om u optimaal te kunnen bedienen.